江戸のおかず帖 : 美味百二十選

Bibliographic Information

江戸のおかず帖 : 美味百二十選

島崎とみ子著

女子栄養大学出版部, 2004.5

Other Title

江戸のおかず帖 : 美味120選

Title Transcription

エド ノ オカズチョウ : ビミ ヒャクニジッセン

Available at  / 56 libraries

Description and Table of Contents

Description

本書は江戸時代の料理書の中から「今の食生活に役立つもの」という視点に立って料理を選び、作成したものです。

Table of Contents

  • 江戸のおかず四季の膳(春の膳(饗応風;庶民風);夏の膳(饗応風;庶民風);秋の膳(饗応風;庶民風);冬の膳(饗応風;庶民風))
  • なじみの素材を使って(豆腐;卵;大根;魚介 ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA67535744
  • ISBN
    • 4789547272
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    135p
  • Size
    26cm
Page Top