江戸のおかず帖 : 美味百二十選
Author(s)
Bibliographic Information
江戸のおかず帖 : 美味百二十選
女子栄養大学出版部, 2004.5
- Other Title
-
江戸のおかず帖 : 美味120選
- Title Transcription
-
エド ノ オカズチョウ : ビミ ヒャクニジッセン
Available at / 56 libraries
-
Okayama University Institute of Plant Science and Resources Branch Library植物研図
792/15205000221214
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Description and Table of Contents
Description
本書は江戸時代の料理書の中から「今の食生活に役立つもの」という視点に立って料理を選び、作成したものです。
Table of Contents
- 江戸のおかず四季の膳(春の膳(饗応風;庶民風);夏の膳(饗応風;庶民風);秋の膳(饗応風;庶民風);冬の膳(饗応風;庶民風))
- なじみの素材を使って(豆腐;卵;大根;魚介 ほか)
by "BOOK database"