水産食品栄養学 : 基礎からヒトへ
Author(s)
Bibliographic Information
水産食品栄養学 : 基礎からヒトへ
技報堂出版, 2004.5
- Title Transcription
-
スイサン ショクヒン エイヨウガク : キソ カラ ヒト エ
Available at / 111 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.55||Su96110001824
-
498.55/Su 9/80010566280010560
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
文献: 各章末
Description and Table of Contents
Description
本書は、水産食品の栄養機能性について、その基礎からヒトでの有効性までを解説することを目的として、それぞれの専門分野の第一人者が執筆したものである。
Table of Contents
- 総論(水産物の特性と主な一般成分組成;基礎としての栄養生理学)
- 各論(タンパク質・ペプチド・アミノ酸;脂質(油脂);ビタミン;ミネラル;タウリン;アスタキサンチン;食物繊維)
by "BOOK database"