New tastes in green tea : a novel flavor for familiar drinks, dishes, and desserts

書誌事項

New tastes in green tea : a novel flavor for familiar drinks, dishes, and desserts

徳永睦子著 ; ステュウット・アットキン, とよざきようこ訳

講談社インターナショナル, 2004.3

タイトル別名

(英文版)日本茶。-新しい魅力と愉しみ方

大学図書館所蔵 件 / 37

この図書・雑誌をさがす

内容説明・目次

内容説明

The perfect guide to introducing green tea into the modern lifestyle of health-conscious people. THE WINNER OF THE GOURMAND WORLD COOKBOOK AWARDS in the category of the Best Book in Cooking with Wine, Beer or Spirits for Books New Tastes in Green Tea is an original cookbook that ushers an underappreciated flavor into the kitchen as a beverage and a cooking ingredient. The range of recipes is startling. Green Tea Latte, Matcha Smoothie, or Iced Matcha au Lait take the greens' in new directions. Mouthwatering recipes for gratin, quiche, pastas, and desserts will enliven'

「Nielsen BookData」 より

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA67650480
  • ISBN
    • 9784770029867
  • 出版国コード
    ja
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    東京
  • ページ数/冊数
    127 p.
  • 大きさ
    24 cm
  • 分類
  • 件名
ページトップへ