Bibliographic Information

秋・冬の野菜

講談社編

(旬の食材)

講談社, 2004.8

Other Title

Vegetable

秋冬の野菜

Title Transcription

アキ フユ ノ ヤサイ

Available at  / 139 libraries

Description and Table of Contents

Description

茨城・総和の霜降り白菜、山形・風間の山形赤根ほうれんそう、群馬・富岡の下仁田ねぎ、鹿児島・桜島の桜島大根、岡山・芳井のごぼう、鹿児島・知覧のさつま芋、北海道・今金の男爵など秋・冬においしい野菜215種を一挙収録!栄養成分図表を掲載。

Table of Contents

  • 芋類(じゃが芋;さつま芋 ほか)
  • 京野菜
  • きのこ(松たけ;しいたけ)
  • 気になる野菜ガイド(チコリ;トレビス ほか)
  • 野菜の基礎知識

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA68547840
  • ISBN
    • 4062701367
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    143p
  • Size
    30cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top