よくわかる栄養学ハンドブック

Bibliographic Information

よくわかる栄養学ハンドブック

舛重正一監修

新星出版社, 2004.7

Other Title

Dietetics Hand Book

栄養学ハンドブック

Title Transcription

ヨク ワカル エイヨウガク ハンドブック

Available at  / 96 libraries

Note

参考文献: p334

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 栄養の基本
  • 三大栄養素
  • 微量栄養素
  • 消化と吸収
  • 非栄養素の役割
  • エネルギー代謝
  • 母性栄養
  • 小児栄養
  • 成人期の栄養
  • 運動と栄養
  • ストレス
  • 特殊環境と栄養
  • 病気と栄養
  • 第六次改訂 日本人の栄養所要量

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA68596697
  • ISBN
    • 4405091129
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    334p
  • Size
    18cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top