Bibliographic Information

冷凍食品入門

比佐勤著

(食品知識ミニブックスシリーズ)

日本食糧新聞社, 2004.7

改訂増補版

Title Transcription

レイトウ ショクヒン ニュウモン

Available at  / 50 libraries

Note

監修: 日本冷凍食品協会

冷凍食品年表: p179-210

参考文献: p211

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 日本の歴史
  • 冷凍食品とは
  • 冷凍食品の特質
  • 冷凍食品の保存性
  • 冷凍食品の栄養
  • 冷凍食品の分類
  • 冷凍食品の生産状況
  • 冷凍食品の消費高
  • 諸外国の消費量
  • 冷凍食品の検査制度〔ほか〕

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA68850907
  • ISBN
    • 488927121X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    211p
  • Size
    18cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top