Bibliographic Information

ギョーザ・シューマイ・春巻き

日本放送出版協会編

(NHKきょうの料理, . きょう・すぐ・レシピ||キョウ スグ レシピ ; 17)

日本放送出版協会, 2005.2

Title Transcription

ギョーザ シューマイ ハルマキ

Available at  / 15 libraries

Description and Table of Contents

Description

身近な食材で、きょうから、すぐつくれる、料理レシピ集。

Table of Contents

  • ギョーザ(白菜入り焼きギョーザ;豆腐ギョーザ ほか)
  • シューマイ(肉シューマイ;えびシューマイ ほか)
  • 春巻き(豚もも肉の春巻き;オイスターソース風味の春巻き ほか)
  • ワンタン(具だくさんワンタン;えびのワンタン揚げ ほか)
  • 中華まんじゅう(豚まん;焼き豚高菜バーガー ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA7154297X
  • ISBN
    • 4140332123
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    95p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top