胃腸手術後の人の食事
Author(s)
Bibliographic Information
胃腸手術後の人の食事
(健康21シリーズ, 11)
女子栄養大学出版部, 2005.3
- Title Transcription
-
イチョウ シュジュツゴ ノ ヒト ノ ショクジ
Available at / 97 libraries
-
Kinjo Gakuin University Library
498.58/Ke45/(11)イ0407256,
498.58/Ke45/(11)ウ0407257, 498.58/Ke45/(11)エ0407258, 498.58/Ke45/(11)0389673, 494/Ka95/ア0389674 -
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.583||Ke45||11110000004
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 消化器手術後の病態と治療(消化と吸収;消化器の病態;診断のための検査法とその機器;消化器の手術;内視鏡を使用しての手術;手術後の病態;手術後の病態から見た食事療法の基本)
- 胃腸手術後の人の食事(食事の進め方;一日にとりたい食事量と食品の選び方;症状別の悩み対策;嗜好の変化)
- 一日献立・一品料理集
by "BOOK database"