Bibliographic Information

日本と世界の食のいま

金子佳代子著

(ローティーンのための食育 / 藤沢良知監修, 4)

小峰書店, 2005.4

Title Transcription

ニホン ト セカイ ノ ショク ノ イマ

Available at  / 73 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 世界の食文化を知ろう(出かけよう食の世界旅行;調べよう世界の料理 ほか)
  • 第2章 日本の食文化を知ろう(訪ねよう日本の食文化;つくってみよう日本の料理 ほか)
  • 第3章 食料品店に行こう(生鮮食品を選ぼう;加工食品について知ろう ほか)
  • 第4章 終わりに(できることから始めよう!;おいしく食べよう!)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA71999476
  • ISBN
    • 4338210044
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    47p
  • Size
    29cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top