Bibliographic Information

熊谷喜八著

(KIHACHI四季のレシピ集 / 熊谷喜八著, 4)

日本放送出版協会, 2005.6

Title Transcription

フユ

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • d´ecembre(殻付き生がきの香草レモンソース;かにとライスのアツアツスフレ ほか)
  • janvier(いろいろシーフードのチリソース煮;うずら鳥のスパイス揚げ ほか)
  • f´evrier(帆立て貝の春巻き マンゴートマトソース;かにのクリーム煮入り カネロニ ほか)
  • de l’hiver en printemps(季節の野菜のミネストローネスープ;小えびと雑穀のリゾット ゴルゴンゾーラ風味 ほか)

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Details
  • NCID
    BA72444058
  • ISBN
    • 9784140332290
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    175p
  • Size
    27cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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