食品の機能性分析 : 野菜・果実・きのこの成分と生理機能研究の現状

Bibliographic Information

食品の機能性分析 : 野菜・果実・きのこの成分と生理機能研究の現状

初谷誠一編

(インフォーメディア・シリーズ, No. 29)

流通システム研究センター, 2005.7

Other Title

食品の機能性分析 : 野菜果実きのこの成分と生理機能研究の現状

Title Transcription

ショクヒン ノ キノウセイ ブンセキ : ヤサイ カジツ キノコ ノ セイブン ト セイリ キノウ ケンキュウ ノ ゲンジョウ

Available at  / 52 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 野菜(葉茎菜類;果菜類;根菜類)
  • 第2章 果実(イチゴ;カキ;カンキツ類 ほか)
  • 第3章 きのこ(エノキタケ;キヌガサタケ;シイタケ ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA73289700
  • ISBN
    • 4897450292
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    iv, 244p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top