食品の機能性分析 : 野菜・果実・きのこの成分と生理機能研究の現状
Author(s)
Bibliographic Information
食品の機能性分析 : 野菜・果実・きのこの成分と生理機能研究の現状
(インフォーメディア・シリーズ, No. 29)
流通システム研究センター, 2005.7
- Other Title
-
食品の機能性分析 : 野菜果実きのこの成分と生理機能研究の現状
- Title Transcription
-
ショクヒン ノ キノウセイ ブンセキ : ヤサイ カジツ キノコ ノ セイブン ト セイリ キノウ ケンキュウ ノ ゲンジョウ
Available at / 52 libraries
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
498.51:H425010450681
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 第1章 野菜(葉茎菜類;果菜類;根菜類)
- 第2章 果実(イチゴ;カキ;カンキツ類 ほか)
- 第3章 きのこ(エノキタケ;キヌガサタケ;シイタケ ほか)
by "BOOK database"