Japanese dishes for wine lovers
著者
書誌事項
Japanese dishes for wine lovers
Kodansha International, 2005.2
- タイトル別名
-
ワインと楽しむ和のレシピ
大学図書館所蔵 全9件
  青森
  岩手
  宮城
  秋田
  山形
  福島
  茨城
  栃木
  群馬
  埼玉
  千葉
  東京
  神奈川
  新潟
  富山
  石川
  福井
  山梨
  長野
  岐阜
  静岡
  愛知
  三重
  滋賀
  京都
  大阪
  兵庫
  奈良
  和歌山
  鳥取
  島根
  岡山
  広島
  山口
  徳島
  香川
  愛媛
  高知
  福岡
  佐賀
  長崎
  熊本
  大分
  宮崎
  鹿児島
  沖縄
  韓国
  中国
  タイ
  イギリス
  ドイツ
  スイス
  フランス
  ベルギー
  オランダ
  スウェーデン
  ノルウェー
  アメリカ
注記
Includes glossary and index
内容説明・目次
- 巻冊次
-
ISBN 9784770030030
内容説明
オードブルからメイン・ディッシュまで選りすぐりのレシピを紹介。入手しにくい食材には代わりの材料をリストアップ。おすすめワインとワイン選びのコツを解説。基本の下ごしらえ・料理用語解説・インデックス付。
目次
- Vegetables
- Meat and Poultry
- Fish and Seafood
- Rice and Noodles
「BOOKデータベース」 より
内容説明・目次
- 巻冊次
-
ISBN 9784770030030
内容説明
Provides easy-to-follow recipes for 58 mouth-watering recipes, such as Pan-Fried Salmon with Lemon, Soy Sauce, and Thyme, and Beef with White Sesame and Sweet Sake, all illustrated in full colour. This book also explains how to pair wine with typical Japanese flavourings, such as soy sauce, ginger, sake, and sesame. Japanese food is not commonly associated with wine, yet many Japanese dishes may be perfectly paired with red and white, dry and sweet wines. Reflecting the increasing popularity of wine as an accompaniment to food in Japan, this is a great book for wine
「Nielsen BookData」 より