さしみの科学 : おいしさのひみつ

Bibliographic Information

さしみの科学 : おいしさのひみつ

畑江敬子著

(ベルソーブックス, 023)

成山堂書店, 2005.10

Title Transcription

サシミ ノ カガク : オイシサ ノ ヒミツ

Available at  / 123 libraries

Note

参考書: p144

Description and Table of Contents

Description

さしみやすしはなぜおいしい?旬やテクスチャーなど、ナマの魚介類に欠かせないおいしさのひみつを、科学的に解明する。

Table of Contents

  • 第1章 魚の生食—今昔
  • 第2章 魚介類の鮮度
  • 第3章 おさしみを科学する
  • 第4章 さしみ
  • 第5章 あらい、たたき、すし
  • 第6章 魚介類の高付加価値化とトレーサビリティ

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA73949989
  • ISBN
    • 4425852214
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    ix, 148p, 図版 [8] p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top