Bibliographic Information

発酵レストラン

小泉武夫著

マガジンハウス, 2005.12

Other Title

Hakkou restaurant

Title Transcription

ハッコウ レストラン

Available at  / 21 libraries

Description and Table of Contents

Description

世界中の発酵食を食べ歩いた小泉武夫が初めて明かす、垂涎・頬落・舌踊の発酵料理の決定版。

Table of Contents

  • 北海道—中標津/三友牧場・釧路/カネセフーズ
  • 福島—郡山/京香・矢吹/古宿
  • 東京—人形町/きく家
  • 東京—鳥越/都寿司
  • 東京—外神田/左々舎
  • 東京—銀座/芝蘭
  • 東京—高田馬場/ノンインレー
  • 東京—渋谷/道玄坂 清香園
  • 東京—梅ヶ丘/マリアージュ
  • 静岡—西伊豆/マルイ鰹節商店
  • 石川—能登/さんなみ 白山/あら与
  • 滋賀—余呉/徳山鮓 高島/鏡屋
  • 高知—高知/ムッシュ・ミノル
  • 沖縄—那覇/山本彩香

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA74882646
  • ISBN
    • 4838716354
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    149p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top