菓子工房オークウッド : 初夏〜春までの季節感たっぷりレシピ

Bibliographic Information

菓子工房オークウッド : 初夏〜春までの季節感たっぷりレシピ

横田秀夫著

柴田書店, 2005.12

Title Transcription

カシ コウボウ オークウッド : ショカ ハル マデ ノ キセツカン タップリ レシピ

Available at  / 13 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 初夏のころ(庭摘みローズマリーのビスコッティ;オレンジクレープ ほか)
  • 秋のころ(焼き栗パイ;いちじくのタルト ほか)
  • クリスマスのころ(モーンシュトーレン;赤いりんごツリー ほか)
  • 苺のころ(苺のミルフィユ;苺のマカロナード ほか)
  • 春のころ(さくらマカロン;さくらケーキ ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA75239419
  • ISBN
    • 4388059854
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    143p
  • Size
    26cm
  • Classification
Page Top