魚介のイタリア料理 : アンティパスト/プリモピアット/セコンドピアット

Author(s)

    • 今井, 雅博 イマイ, マサヒロ
    • 京, 大輔 キョウ, ダイスケ
    • 小嶋, 正明 コジマ, マサアキ

Bibliographic Information

魚介のイタリア料理 : アンティパスト/プリモピアット/セコンドピアット

今井雅博, 京大輔, 小嶋正明著

柴田書店, 2005.12

Other Title

Pesce e frutti di mare

魚介のイタリア料理 : アンティパストプリモピアットセコンドピアット

Title Transcription

ギョカイ ノ イタリア リョウリ : アンティパスト プリモピアット セコンドピアット

Available at  / 23 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 春(春のアンティパスト;春のプリモピアット ほか)
  • 夏(夏のアンティパスト;夏のプリモピアット ほか)
  • 秋(秋のアンティパスト;秋のプリモピアット ほか)
  • 冬(冬のアンティパスト;冬のプリモピアット ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA75669575
  • ISBN
    • 9784388059867
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    247p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top