Cool tools : cooking utensils from the Japanese kitchen
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Cool tools : cooking utensils from the Japanese kitchen
Kodansha International, 2006
- タイトル別名
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クール・ツールズ
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内容説明・目次
- 巻冊次
-
ISBN 9784770030160
内容説明
料理道具は、日本文化の真髄を覗く窓である。英文版 クール・ツールズ
目次
- THE PREPARATION
- THE COOKING
- THE PRESENTATION
- CLEANING UP
- STOCKING YOUR KITCHEN
- THE RESTAURANTS・THE SHOPS
- THE ITEMS
「BOOKデータベース」 より
内容説明・目次
- 巻冊次
-
ISBN 9784770030160
内容説明
Presenting Japanese cooking utensils that are functional and artistic, this book treats them as both works of art and items of practical interest. The text, by a long-time columnist on Tokyo dining and entertaining, presents the history, the usage, and the people behind these tools, in brief entries. Japanese cuisine is flourishing among the food-conscious all over the world, as are the cookbooks featuring recipes from a wide variety of styles. Now, Cool Tools' goes deep inside the kitchen, into the cupboards and the drawers, to the stove tops and wall hangers where a variety of'
「Nielsen BookData」 より