家庭に欠かせない伝統食品

Author(s)

Bibliographic Information

家庭に欠かせない伝統食品

小泉武夫監修

(日本の伝統食を科学する, 第3巻)

汐文社, 2006.2

Title Transcription

カテイ ニ カカセナイ デントウ ショクヒン

Available at  / 41 libraries

Note

イラスト: 今野令子

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 日本酒は発酵食品の万能選手
  • 特集1 日本酒の歴史
  • 2 甘酒は伝統的健康飲料
  • 3 料理の引き立て役、酢と味りん
  • 4 発酵食品との意外な関係、すしとお茶
  • 特集2 すしのルーツをたどる
  • 5 米の健康パワー
  • 6 身近な食品、漬物・干物・梅干と塩

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA7619672X
  • ISBN
    • 4811380525
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    47p
  • Size
    27cm
  • Classification
  • Parent Bibliography ID
Page Top