Bibliographic Information

最新食品学 : 総論・各論

渡辺忠雄, 榎本則行, 竜口和惠編

講談社, 2006.4

第3版

Other Title

最新食品学 : 総論各論

Title Transcription

サイシン ショクヒンガク : ソウロン カクロン

Note

参考図書: p181-182

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 緒論
  • 2 食品の一般成分
  • 3 食品の嗜好成分およびその他の成分
  • 4 食品の加工、調理による変化
  • 5 食品各論
  • 6 これからの食生活

by "BOOK database"

Details
  • NCID
    BA76555618
  • ISBN
    • 4061398202
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xiv, 189p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top