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簡明食品衛生学

菅家祐輔編著

光生館, 2006.3

Other Title

食品衛生学 : 簡明

Title Transcription

カンメイ ショクヒン エイセイガク

Available at  / 62 libraries

Note

参考図書: p106

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1章 食品衛生概論
  • 2章 食品と微生物
  • 3章 食品の変質
  • 4章 食中毒
  • 5章 食品と感染症、寄生虫及び衛生動物
  • 6章 有害物質と食品汚染
  • 7章 食品添加物
  • 8章 食品衛生管理・対策

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Details

  • NCID
    BA7695735X
  • ISBN
    • 4332000455
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    5, 109p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
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