赤坂璃宮譚彦彬ベーシックな中国料理

Bibliographic Information

赤坂璃宮譚彦彬ベーシックな中国料理

譚彦彬著

ソニー・マガジンズ, 2006.8

Other Title

ベーシックな中国料理 : 赤坂璃宮譚彦

Title Transcription

アカサカ リキュウ タン ヒコアキ ベーシック ナ チュウゴク リョウリ

Available at  / 4 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 炒める
  • 焼く
  • 揚げる
  • 蒸す
  • 煮る
  • 元気になるスープ 春夏秋冬
  • ごはん
  • 麺類
  • 常備菜
  • 点心
  • デザート
  • 奥深い中国料理の世界へようこそ

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA79579124
  • ISBN
    • 4789729338
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    128p
  • Size
    30cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top