板チョコで作る土屋公二の本格チョコレートブック

Bibliographic Information

板チョコで作る土屋公二の本格チョコレートブック

土屋公二著

(講談社のお料理BOOK)

講談社, 2006.12

Title Transcription

イタチョコ デ ツクル ツチヤ コウジ ノ ホンカク チョコレート ブック

Available at  / 13 libraries

Description and Table of Contents

Description

難しいテンパリング作業なし!経験ゼロでもプロ顔負けのチョコレートが作れる本。

Table of Contents

  • 1章 アレンジチョコレート(茶きんマロンショコラ;チョコロック ほか)
  • 2章 本格チョコレート(パヴェショコラ;大人のトリュフ—ブランデー風味&スパイシー風味 ほか)
  • 3章 オーブンを使った焼き菓子(チョコレートカップケーキ;チョコバナナパウンドケーキ ほか)
  • 4章 デザート&パーティーレシピ(チョコアイス;チョコレートタルト ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA79966368
  • ISBN
    • 4062783673
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    95p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top