出芽酵母を用いた26Sプロテアソームの構造と機能の分子解剖

Bibliographic Information

出芽酵母を用いた26Sプロテアソームの構造と機能の分子解剖

研究代表者東江昭夫

[東江昭夫], 2006.3

Other Title

平成16年度〜平成17年度科学研究費補助金(基盤研究(B))研究成果報告書

科学研究費補助金(基盤研究(B))研究成果報告書

Title Transcription

シュツガ コウボ オ モチイタ 26S プロテアソーム ノ コウゾウ ト キノウ ノ ブンシ カイボウ

Available at  / 1 libraries

Search this Book/Journal

Note

課題番号: 16370001

記述は表紙による

Details

  • NCID
    BA80923974
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    eng
  • Place of Publication
    [東京]
  • Pages/Volumes
    iii, 152p
  • Size
    30cm
Page Top