Bibliographic Information

食品加工学 : 加工から保蔵まで

露木英男, 田島眞編著

共立出版, 2007.2

第2版

Title Transcription

ショクヒン カコウガク : カコウ カラ ホゾウ マデ

Available at  / 123 libraries

Note

参考文献あり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 食品加工とは
  • 食品の保存の原理
  • 殺菌技術
  • 農産食品の加工
  • 水産食品の加工
  • 畜産食品の加工
  • 発酵食品
  • 飲料と嗜好品
  • 油脂の加工
  • 新加工技術
  • 食品包装
  • 食品添加物
  • 食品の規格と表示

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA80992296
  • ISBN
    • 9784320061583
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    v, 153p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top