食品加工学 : 加工から保蔵まで
Author(s)
Bibliographic Information
食品加工学 : 加工から保蔵まで
共立出版, 2007.2
第2版
- Title Transcription
-
ショクヒン カコウガク : カコウ カラ ホゾウ マデ
Available at / 123 libraries
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
588:Ts96:2nd-ed5010453214
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
参考文献あり
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 食品加工とは
- 食品の保存の原理
- 殺菌技術
- 農産食品の加工
- 水産食品の加工
- 畜産食品の加工
- 発酵食品
- 飲料と嗜好品
- 油脂の加工
- 新加工技術
- 食品包装
- 食品添加物
- 食品の規格と表示
by "BOOK database"