基礎調理実習 : 食品・栄養・大量調理へのアプローチ

Bibliographic Information

基礎調理実習 : 食品・栄養・大量調理へのアプローチ

小川宣子編

化学同人, 2007.3

Other Title

食品栄養大量調理へのアプローチ

Title Transcription

キソ チョウリ ジッシュウ : ショクヒン エイヨウ タイリョウ チョウリ エノ アプローチ

Available at  / 99 libraries

Note

参考書: p181

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 基礎編(危機管理:事故を起こさないために;調理の基本と工夫;環境への配慮;加工食品の利用;新しい調理方法と調理機器の利用)
  • 2 実習編(ご飯;汁物、スープ;魚料理;獣鳥肉料理;野菜料理;卵料理;豆腐料理;寄せ物;パン、包子、菓子、めん類;行事食)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA81516397
  • ISBN
    • 9784759810783
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    京都
  • Pages/Volumes
    ix, 190p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top