Bibliographic Information

食品加工技術の展開

藤田哲, 小林登史夫, 亀和田光男監修

(CMCテクニカルライブラリー, 258)

シーエムシー出版, 2007.5

普及版

Other Title

Development of food technology

新世紀の食品加工技術

Title Transcription

ショクヒン カコウ ギジュツ ノ テンカイ

Available at  / 70 libraries

Note

初版のタイトル: 新世紀の食品加工技術

文献: 各章末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1編 新世紀の食糧需給と日本の課題
  • 第2編 資源エネルギー関連技術
  • 第3編 食品の貯蔵流通技術
  • 第4編 新規食品加工技術の展開
  • 第5編 食品計測・分析技術の進歩
  • 第6編 第二世代の遺伝子組換え技術

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA82013595
  • ISBN
    • 9784882319238
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    ix, 264p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top