食事設計と栄養のための調理科学実験

Bibliographic Information

食事設計と栄養のための調理科学実験

奥田弘枝, 畑江敬子, 吉岡慶子編著

光生館, 2007.1

Other Title

食事設計と栄養のための調理科学実験 : 実験レポート

Title Transcription

ショクジ セッケイ ト エイヨウ ノ タメ ノ チョウリ カガク ジッケン

Available at  / 29 libraries

Note

別冊のタイトル: 食事設計と栄養のための調理科学実験 : 実験レポート

Details

  • NCID
    BA82345620
  • ISBN
    • 9784332050261
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    6, 82p
  • Size
    26cm
  • Attached Material
    別冊 (41p ; 26cm)
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top