5つの鍵で学ぶ子ども食べ物安全教室 : 小中学生のための食品衛生教育教材

Bibliographic Information

5つの鍵で学ぶ子ども食べ物安全教室 : 小中学生のための食品衛生教育教材

豊福肇[ほか]作成

国立保健医療科学院疫学部, 2007.3

Other Title

Five keys to safer food manual

Title Transcription

イツツ ノ カギ デ マナブ コドモ タベモノ アンゼン キョウシツ

Available at  / 1 libraries

Note

その他の作成者: 谷口力夫, 中正純, 猪居理恵子, 山本絵美

WHO作成[Five keys to safer food manual]に基づいた教材

電子ファイルアクセス先:http://www.niph.go.jp/soshiki/ekigaku/Five%20keys%20textbook.pdf

Details

  • NCID
    BA82498891
  • ISBN
    • 9784903997018
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    和光
  • Pages/Volumes
    28p
  • Size
    30cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top