洋菓子

Author(s)
Bibliographic Information

洋菓子

小笠原康夫著

(専門料理全書 : イラスト・調理方法・手順付き)

辻学園調理・製菓専門学校 , ジャパンクッキングセンター(発売), 2007.4

改訂

Title Transcription

ヨウガシ

Note

監修: 定延健二

記述は改訂第2版発行(通刊第11版)による

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • カラー写真
  • 洋菓子の歴史
  • 洋菓子教本—作り方編(アントルメ;タルト;フィユタージュ;シュー;古典菓子;ケーク;ショコラ;セック;ドミ・セック&モワルー;コンフィズリー;ルヴェ;グラス)
  • 洋菓子教本—基礎実技編(生地;メレンゲ;クリーム;シロップ;シュクル;チョコレート)
  • テクニック
  • 製菓用具
  • 洋菓子専門用語

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1
Details
  • NCID
    BA82686665
  • ISBN
    • 9784880469188
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    大阪,大阪
  • Pages/Volumes
    215p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top