酵母でのアミロイド型蛋白質の凝集形成機構の解明とその形成を抑止する食品成分の検索

Bibliographic Information

酵母でのアミロイド型蛋白質の凝集形成機構の解明とその形成を抑止する食品成分の検索

加藤昭夫研究代表

(科学研究費補助金(基盤研究(B))研究成果報告書, 平成17年度-平成18年度)

[山口大学農学部], 2007.3

Title Transcription

コウボ デノ アミロイドガタ タンパクシツ ノ ギョウシュウ ケイセイ キコウ ノ カイメイ ト ソノ ケイセイ オ ヨクシスル ショクヒン セイブン ノ ケンサク

Available at  / 1 libraries

Search this Book/Journal

Note

研究課題番号: 17380080

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA82837964
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpneng
  • Place of Publication
    [山口]
  • Pages/Volumes
    1冊
  • Size
    30cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top