Bibliographic Information

給食経営管理論

桂きみよ, 岡崎光子編著

光生館, 2007.2

新版 訂正2刷

Title Transcription

キュウショク ケイエイ カンリ ロン

Available at  / 17 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1章 給食経営管理論の概念
  • 2章 特定給食施設の種類と特徴
  • 3章 給食における栄養・食事管理
  • 4章 食材の流通と購買管理
  • 5章 安全・衛生管理
  • 6章 給食の生産管理
  • 7章 食事環境の設計と設備
  • 8章 給食と栄養教育

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA83038671
  • ISBN
    • 9784332030294
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    169p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top