ニューデザートブック : 素材でつくる和・洋・中・エスニックのデザート238

Bibliographic Information

ニューデザートブック : 素材でつくる和・洋・中・エスニックのデザート238

柴田書店編

柴田書店, 2007.8

Other Title

ニューデザートブック : 素材でつくる和洋中エスニックのデザート238

Title Transcription

ニュー デザート ブック : ソザイ デ ツクル ワ ヨウ チュウ エスニック ノ デザート 238

Available at  / 32 libraries

Description and Table of Contents

Description

フランス料理、イタリア料理、日本料理、中国料理、ベトナム料理の計16店のシェフたちが、魅力あふれるデザートを紹介。

Table of Contents

  • A Fruits(ベリー;柑橘;バナナ;パイナップル;マンゴー ほか)
  • B Vegetables,Beans,Chocolate,etc.(トマト;サツマ芋、紫芋;カボチャ;冬瓜;根菜 ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA83554794
  • ISBN
    • 9784388060214
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    263p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top