蓬莱米の品質特に乾燥肌擦と貯藏及び乾燥と食味との關係に就て

Author(s)

    • 磯, 永吉 イソ, エイキチ
    • 畠山, 等 ハタケヤマ, ヒトシ

Bibliographic Information

蓬莱米の品質特に乾燥肌擦と貯藏及び乾燥と食味との關係に就て

[磯永吉, 畠山等著]

(臺灣總督府中央研究所農業部彙報, 第64號)

臺灣總督府中央研究所, 1929.3

Title Transcription

ホウライマイ ノ ヒンシツ トクニ カンソウ キサツ ト チョゾウ オヨビ カンソウ ト ショクミ トノ カンケイ ニツイテ

Available at  / 3 libraries

Search this Book/Journal

Note

引用文献: p35

著者のヨミは推定による

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA83965110
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    [臺北]
  • Pages/Volumes
    35p, 図版1枚
  • Size
    23cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top