食品産業事典
Author(s)
Bibliographic Information
食品産業事典
日本食糧新聞社, 2008.3
改訂第8版
- : [セット]
- 上
- 下
- [CD-ROM]
- Title Transcription
-
ショクヒン サンギョウ ジテン
Available at / 43 libraries
-
上588.03/Sh96/10201200131581,
下588.03/Sh96/20201200131598, [CD-ROM]588.03/Sh960301400018252 -
上588.036:Sh 960011269420,
下588.036:Sh 960011269438, [CD-ROM]588.036:Sh 960011269446 -
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
上588.036||Sh96||1 改訂8版40000879,
下588.036||Sh96||2 改訂8版40000880 -
上588.036||N71||111359451,
下588.036||N71||270564611, [CD-ROM]Z58||ニ||CD-ROM50265205 -
HPはFukuyama City University Library
上588.03||Sh 96||E008-1100130488,
下588.03||Sh 96||E008-2100130491 -
上R588||37||D||S1200839434,
下R588||37||D||S1200839435, CD-ROMR588||37||D||S1200839436 -
General Library Yamaguchi University
上588.03/N59/10210101470,
下588.03/N59/30210101481, [CD-ROM]588.03/N590210101492 -
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
執筆: 秋山裕一ほか
日本食糧新聞創刊65周年・紙齢10,000号記念出版物として内容を一新して刊行されたもの
参考文献あり
付属資料: CD-ROM (1枚 ; 12cm)
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 上巻(乳飲料・乳製品;食肉・鶏卵・食肉加工品;食用油脂;調味料;糖類・糖化製品;香辛食品・スパイス;スープ;缶びん詰・レトルト・調理食品;惣菜・米飯;漬物・佃煮;冷凍食品;水産加工品;農産加工品)
- 下巻(ナッツ・乾果物;製粉加工品;パン・シリアル類;めん類;菓子;生菓子;ウィスクリーム・氷菓;清涼飲料・果実飲料;嗜好飲料;酒類;電子レンジ対応食品;乾燥食品;法令で定められた食品;食品機械;食品包装;梱包資材・陽気;自動販売機;食品添加物;食品香料;食品関連制度の動向)
by "BOOK database"