食道・胃外科標準手術 : 操作のコツとトラブルシューティング

Bibliographic Information

食道・胃外科標準手術 : 操作のコツとトラブルシューティング

上西紀夫担当編集委員

(DS NOW, 2)

メジカルビュー社, 2008.7

Title Transcription

ショクドウ イゲカ ヒョウジュン シュジュツ : ソウサ ノ コツ ト トラブル シューティング

Available at  / 61 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 食道(食道切除再建術 3領域郭清;胃管による食道再建術;食道縫合術—食道破裂・穿孔部の縫合術)
  • 胃(胃・十二指腸の外科解剖;胃切除後の胃・十二指腸、胃・空腸吻合術;幽門側胃切除術;自律神経温存幽門保存胃切除術—術後QOLの改善をめざした早期胃癌機能温存術式;胃全摘術 D2郭清;胃・十二指腸穿孔に対する縫合閉鎖術)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

  • DS NOW

    メジカルビュー社 2008.4-

Details

  • NCID
    BA86692386
  • ISBN
    • 9784758303378
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    166p
  • Size
    30cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top