Bibliographic Information

アミノ酸の科学と最新応用技術

門脇基二, 鳥居邦夫, 高橋迪雄監修

シーエムシー出版, 2008.7

Other Title

Frontier of Amino Acid Science and Newly Applications for Better Human Life

食品シリーズ

Title Transcription

アミノサン ノ カガク ト サイシン オウヨウ ギジュツ

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Note

ジャケットに「食品シリーズ」とあり

文献: 項末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1編 基礎編(アミノ酸の科学;食とアミノ酸;アミノ酸の製造方法)
  • 第2編 応用編(ライフスタイルとアミノ酸;病態とアミノ酸;機能素材としてのアミノ酸)

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Details

  • NCID
    BA87174106
  • ISBN
    • 9784781300139
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vii, 323p
  • Size
    27cm
  • Classification
  • Subject Headings
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