Bibliographic Information

食品加工技術概論

高野克己, 竹中哲夫編

恒星社厚生閣, 2008.11

Title Transcription

ショクヒン カコウ ギジュツ ガイロン

Available at  / 104 libraries

Note

参考文献: p150-151

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1章 食品製造の意義と位置づけ
  • 2章 食品の変質
  • 3章 保蔵・加工の原理
  • 4章 食品の加工各論
  • 5章 品質規格と表示
  • 6章 新しい加工食品と技術
  • 7章 主な食品の製造工程

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA87976028
  • ISBN
    • 9784769910886
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vi, 155p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top