日本料理基礎から学ぶ器と盛り付け
Author(s)
Bibliographic Information
日本料理基礎から学ぶ器と盛り付け
柴田書店, 2009.2
- Other Title
-
器と盛り付け : 日本料理 : 基礎から学ぶ
- Title Transcription
-
ニホン リョウリ キソ カラ マナブ ウツワ ト モリツケ
Available at / 88 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
596.21||H41110052683
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
主要参考文献: p171
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 器の基礎知識(日本料理に用いる器の種類 焼き物;日本料理に用いる器の種類 漆器;日本料理に用いる器の種類 その他 ほか)
- 盛り付けの基礎知識(盛り付けの基礎知識;盛り付けてみよう;盛り付けを楽しもう)
- 月別の料理を盛り付ける(一月・正月会席料理;二月・節分に因む点心;三月・上巳の節句会席 ほか)
by "BOOK database"