5つの酵母と素材を生かした基本のパン作り : ふんわり、おいしい、からだにうれしい

Bibliographic Information

5つの酵母と素材を生かした基本のパン作り : ふんわり、おいしい、からだにうれしい

大塚せつ子著

(タツミムック)

辰巳出版, 2008.7

Other Title

Natural yeast bread recipes

Title Transcription

5ツ ノ コウボ ト ソザイ オ イカシタ キホン ノ パンズクリ : フンワリ オイシイ カラダ ニ ウレシイ

Available at  / 2 libraries

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA89365965
  • ISBN
    • 9784777805051
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    110p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top