Bibliographic Information

食事療法・栄養教育用食品成分表

橘裕司 [ほか] 編

第一出版, 2009.3

第2版

Other Title

食品成分表 : 食事療法・栄養教育用

食事療法栄養教育用食品成分表

Title Transcription

ショクジ リョウホウ エイヨウ キョウイク ヨウ ショクヒン セイブンヒョウ

Available at  / 95 libraries

Note

監修: 佐中孜

その他の編者: 笠原賀子, 林静子, 田中弥生, 大楽香子

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 はじめに
  • 2 本書の特徴
  • 3 本書の使用に当たって
  • 4 食生活の基本
  • 5 疾患別の食事
  • 6 疾患等の診断基準、食事療法基準
  • 食事療法・栄養教育用食品成分表
  • 参考資料

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA89786012
  • ISBN
    • 9784804111940
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    iv, 30, 204p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top