Bibliographic Information

新しい食物学 : 食生活と健康を考える

加藤陽治, 長沼誠子編集

南江堂, 2009.4

改訂第2版

Other Title

Food science

Title Transcription

アタラシイ ショクモツガク : ショクセイカツ ト ケンコウ オ カンガエル

Available at  / 73 libraries

Note

参考図書: p[143]-146

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 健康と食生活
  • 第2章 食物の安全
  • 第3章 食物と栄養
  • 第4章 食物と嗜好
  • 第5章 食物の生体調節機能
  • 第6章 望ましい食物摂取と食教育

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA89943132
  • ISBN
    • 9784524253333
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    x, 156p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top