Bibliographic Information

食品学実験

青柳康夫, 有田政信編著 ; 海老塚広子 [ほか] 共著

(Nブックス, . 実験シリーズ||ジッケン シリーズ)

建帛社, 2009.4

Title Transcription

ショクヒンガク ジッケン

Available at  / 119 libraries

Note

その他の共著者: 小嶋文博, 川端康之, 竹山恵美子, 中川禎人, 中河原俊治, 福島正子, 間瀬民生, 三宅義明, 茂木秀喜

文献: p156-158

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 食品学実験の基礎
  • 第2章 食品成分の性質と変化
  • 第3章 食品の品質検査
  • 第4章 日本食品標準成分表の分析
  • 第5章 官能検査
  • 第6章 食品の物性
  • 第7章 分析機器の原理

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA89987138
  • ISBN
    • 9784767903811
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vi, 165p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top