イチバン親切な包丁の教科書

Bibliographic Information

イチバン親切な包丁の教科書

野崎洋光監修

新星出版社, 2009.4

Other Title

イチバン親切な包丁の教科書 : 魚介から野菜、肉、飾り切りまで、豊富な手順写真で失敗ナシ!

Title Transcription

イチバン シンセツナ ホウチョウ ノ キョウカショ

Available at  / 40 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 包丁の種類と基本の切り方&研ぎ方
  • 第2章 魚介のさばき方と料理
  • 第3章 野菜の切り方と料理
  • 第4章 飾り切りのテクニック
  • 付録 肉のさばき方と下処理

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA90157444
  • ISBN
    • 9784405091795
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    303p
  • Size
    24cm
  • Classification
Page Top