水産物のブランド化を促進するトレーサビリティ・システムの比較研究

Author(s)

    • 松隈, 久昭 マツグマ, ヒサアキ

Bibliographic Information

水産物のブランド化を促進するトレーサビリティ・システムの比較研究

研究代表者松隈久昭

(科学研究費補助金(基盤研究C)研究成果報告書, 平成18年度-平成19年度)

[大分大学], 2009.3

Other Title

水産物のブランド化を促進するトレーサビリティシステムの比較研究

Title Transcription

スイサンブツ ノ ブランドカ オ ソクシン スル トレーサビリティ システム ノ ヒカク ケンキュウ

Available at  / 1 libraries

Search this Book/Journal

Note

課題番号:18530330

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA90798584
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    [大分]
  • Pages/Volumes
    123p
  • Size
    30cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top