魚のさばき方と簡単レシピ : 銀座の名店「鮨青木」の技を大公開

Author(s)

Bibliographic Information

魚のさばき方と簡単レシピ : 銀座の名店「鮨青木」の技を大公開

(エイムック, 1757)

枻出版社, 2009.7

Other Title

魚のさばき方と簡単レシピ

Title Transcription

ウオ ノ サバキカタ ト カンタン レシピ : ギンザ ノ メイテン スシ アオキ ノ ワザ オ ダイコウカイ

Available at  / 2 libraries

Note

書名は背による

監修: 鮨青木

付属資料: DVDビデオディスク(1枚 ; 12cm)

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA91363940
  • ISBN
    • 9784777913688
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    159p
  • Size
    29cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top