Bibliographic Information

日本の食材帖 : 野菜|魚|肉

山本謙治, ぼうずコンニャク監修 ; 主婦と生活社編

[主婦と生活社], [2009.9]

Title Transcription

ニホン ノ ショクザイチョウ : ヤサイ サカナ ニク

Available at  / 74 libraries

Note

出版者、出版年はブックジャケット見返しによる

文献: p190-191

Description and Table of Contents

Description

おいしさの完全解説。「産地」「品種」「旬」がわかれば国産食材は、もっとおいしい。

Table of Contents

  • 野菜(実;葉;根;香草;果物)
  • 肉(牛;豚;鶏)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA91414429
  • ISBN
    • 9784391138191
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    192p
  • Size
    24cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top