給食経営管理論

Author(s)

Bibliographic Information

給食経営管理論

君羅満, 岩井達, 松崎政三編著 ; 藤原尚子 [ほか] 共著

(Nブックス)

建帛社, 2009.9

第3版

Title Transcription

キュウショク ケイエイ カンリロン

Available at  / 40 libraries

Note

日本人の食事摂取基準(2010年版)準拠

参考文献あり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 給食の概念
  • 第2章 給食経営のマネジメント
  • 第3章 給食における栄養・食事管理
  • 第4章 施設・機器類の管理
  • 第5章 安全・衛生管理
  • 第6章 危機管理
  • 資料

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB00153341
  • ISBN
    • 9784767903972
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vii, 235p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top