味噌・醤油入門

Author(s)

    • 山本, 泰 ヤマモト, ヤスシ
    • 田中, 秀夫 タナカ, ヒデオ

Bibliographic Information

味噌・醤油入門

山本泰, 田中秀夫共著

(食品知識ミニブックスシリーズ)

日本食糧新聞社, 2009.9

増補改訂4版

Other Title

味噌醤油入門

Title Transcription

ミソ ショウユ ニュウモン

Available at  / 27 libraries

Note

項目索引: pxv-xxvi

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • みそ編の目次(みその歴史;みその種類;みその製造法;主な米みその製法の概要と特色 ほか)
  • しょうゆ編の目次(しょうゆの歴史;しょうゆの種類;しょうゆの製造法;しょうゆをベースとした液体調味料 ほか)

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Details

  • NCID
    BB0020263X
  • ISBN
    • 9784889271362
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xxvi, 240p
  • Size
    18cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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