食物繊維と消化管の部位別相互作用の特性とその栄養的意義

Bibliographic Information

食物繊維と消化管の部位別相互作用の特性とその栄養的意義

研究代表者 桐山修八

(科学研究費補助金(一般研究(B))研究成果報告書, 昭和60年度)

[北海道大学農学部], 1988.3

Title Transcription

ショクモツ センイ ト ショウカカン ノ ブイベツ ソウゴ サヨウ ノ トクセイ ト ソノ エイヨウテキ イギ

Available at  / 1 libraries

Search this Book/Journal

Note

課題番号: 59480054

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB00628187
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    [札幌]
  • Pages/Volumes
    8p
  • Size
    27cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top